Wendy van Dijk nieuw gezicht Borstkankermaand

In navolging van Irene Moors, Estelle Gullit, Danielle Oerlemans en Angela Groothuizen is dit jaar presentatrice Wendy van Dijk het gezicht van de Borstkankermaand oktober. Hiermee steunt ze de strijd tegen borstkanker.
Elk jaar brengt Kids-label voor de borstkankermaand oktober een speciaal sieraad uit. Dit jaar wordt het bekende armbandje opgevolgd door een sjaaltje dat op diverse manieren gebruikt kan worden: aan een tas, in het haar, om de arm, als sleutelhanger. Een deel van de opbrengst van dit sjaaltje komt ten goede aan de strijd tegen borstkanker. De mooie, opvallende print is ontworpen door Wendy van Dijk.

Medio september is het sjaaltje voor € 3,99 te bestellen op www.strijdtegenborstkankershop.nl. In de Borstkankermaand is het sjaaltje te verkrijgen bij alle Mediq Apotheken en een aantal DA Filialen.

Een uitgebreide lijst van alle verkooppunten is vanaf half september te vinden op www.strijdtegenborstkankershop.nl
​

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen