Red Museum Boerhaave en word vriend van het museum!

Array

Museum Boerhaave is in zwaar weer beland. Staatssecretaris Zijlstra (Cultuur) heeft op 10 juni de spelregels ten aanzien van de eigen inkomsten van musea ‘tijdens de wedstrijd’ veranderd. Museum Boerhaave moet met terugwerkende kracht aan financiele eisen voldoen, tegen de afspraak in.

Het directe gevolg van het aanscherpen van de eigen inkomsten-eis is dat het museum zich gedwongen ziet voor het eind van het jaar eenmalig € 700.000,- extra aan eigen inkomsten te verwerven. Lukt dat niet, dan volgt sluiting per 1 januari 2013.

We ontvangen veel support en steun via onze sociale media kanalen en van onze trouwe vrienden. Om te kunnen blijven bestaan als publiek toegankelijk museum heeft Museum Boerhaave geld nodig. U kunt ons helpen door lid te worden van onze “Vrienden van het Museum”.

Heeft u een passie voor het bijzondere instrumentarium waarmee grote wetenschappers werkten, voor de microscopen van Antoni van Leeuwenhoek, de klokken van Christiaan Huygens, of de thermometers van Fahrenheit? Maar ook de instrumenten van onze Nobelprijswinnaars?

Word dan Vriend van Museum Boerhaave en maak deel uit van een enthousiast gezelschap van geïnteresseerden in de geschiedenis van de wetenschap.

Vriend van Museum Boerhaave bent u al vanaf 25 euro per jaar.
Onze Vrienden ontvangen:
Vanaf € 25,- per jaar:

-       gratis toegang tot Museum Boerhaave

-       uitnodigingen voor de feestelijke openingen en voorbezichtigingen van tijdelijke tentoonstellingen

-       uitnodigingen voor lezingen

Extra vanaf € 50,- per jaar:

-       gratis toezending van de catalogus van de hoofdtentoonstelling

-       uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenmiddag

U kunt voor een eenmalig bedrag van € 250,- Vriend voor het Leven worden, u ontvangt naast bovengenoemde privileges ook speciale uitnodigingen voor bijzondere ontmoetingen met de directie.

Museum Boerhaave kan door uw steun blijven inspireren, fascineren en verbazen.

Recente artikelen