Derde editie iPad magazine over diabetes, nu verkrijgbaar!

Array

In dit zomernummer onder andere aandacht voor het pakken van een terrasje met diabetes, op vakantie gaan naar Malta, verschillende Diabetes App’s en het gebruik van iPad’s in de zorg.
DiabetesDigital Magazine is een uitgave van DoubleCheck en speciaal gemaakt voor de iPad. Het magazine maakt optimaal gebruik van de interactieve mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld vanuit artikelen direct door naar websites met relevante aanvullende informatie, zoals die van het Diabetes Fonds. In het magazine staan informatieve video’s, en het biedt de mogelijkheid om direct te reageren. Het magazine verschijnt tweemaandelijks en is in de App Store te vinden.

Download gratis de Free trial versie van DiabetesDigital.

Hoe werkt het?

Wanneer u de App hebt gedownload en bekijkt, raakt u het scherm helemaal onderin aan. Dan verschijnt een donkergrijze balk, met aan de linkerkant ‘BUY’. Wanneer u hier op klikt kunt u het volledige magazine kopen voor € 1,59 (de eerste week gratis!).

Bron: Diabetes Fonds

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen