1000e baby van 2011 geboren in IJsselland Ziekenhuis!

Array

Op vrijdagochtend 29 juli om 0.43 uur werd baby nummer 1000 van 2011 in het IJsselland Ziekenhuis geboren! Het meisje heet Mila Velraeds en haar ouders, de heer en mevrouw Velraeds, en broertje Damian uit Capelle aan den IJssel zijn erg blij met haar komst. Dhr. F.W. van Alphen, voorzitter van de medische staf, overhandigde namens het IJsselland Ziekenhuis een knuffelbeer en bloemen aan de trotse ouders op de kraamafdeling van het ziekenhuis.

Zorg voor moeder en kind is een van de vier prioriteiten van het IJsselland Ziekenhuis. Vele activiteiten en initiatieven worden op dit gebied ontplooid, zoals de informatieavonden over borstvoeding in Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel en op de buitenpolikliniek in Rotterdam Neselande. Voor zwangere vrouwen die in het IJsselland gaan of willen bevallen, wordt twee maal per jaar een open dag georganiseerd. De eerstvolgende open dag vindt plaats op zaterdag 8 oktober a.s.

De kraam- en kinderafdeling van het IJsselland Ziekenhuis zijn door WHO/Unicef gecertificeerd als “Baby Friendly Hospital”. In 2010 is het certificaat voor de derde keer met drie jaar verlengd.

Bron: IJsselland Ziewkenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen