‘Groot verzet tegen kanker’

Array

Gemeente Coevorden
Wethouders Geert Roeles en Truus Pot zitten op donderdag 4 augustus in het telefoonteam van de actie ‘Groot verzet tegen kanker’ van RTV Drenthe en de Stichting Mont Ventoux. Wethouder Geert Roeles is van 8.00 tot 9.00 uur aanwezig en wethouder Truus Pot van 12.00 tot 13.00 uur. Ze proberen zo veel mogelijk geld op te halen. De actie is te volgen via de website van RTV Drenthe.

Actiedag
RTV Drenthe houdt samen met Stichting Mont Ventoux de bijzondere actiedag ‘Groot verzet tegen kanker’. In een live radio- en tv-uitzending vanaf de Groenmarkt in Meppel wordt zoveel mogelijk geld bij elkaar gebracht voor KWF Kanker-bestrijding en een aantal lokale goede doelen. De live radio-uitzending is donderdag van 6.00 tot 21.00 uur en de live tv-show duurt van 18.39 tot 21.00 uur.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen