Integer Healthcare bv maakt SAP Business one beschikbaar voor de medische sector

Array

CareNology nieuwe medische bedrijfsoplossing op basis van SAP Business One
Integer Healthcare BV heeft een nieuwe medische bedrijfsoplossing op basis van SAP Business One ontwikkeld. De oplossing, CareNology genaamd, is bestemd voor medische instellingen, zoals (privé)klinieken, kleine ziekenhuizen, en revalidatiecentra. CareNology ondersteunt alle primaire processen van een kliniek zoals product- en patientregistratie, onderzoekgegevens en  het elektronisch patientdossier.  De oplossing is per 1 augustus in Nederland beschikbaar.

Aad F. Storm, partner bij Integer Healthcare BV: “Deze oplossing is gebaseerd op de combinatie van volledigheid, gebruiksvriendelijkheid, performance en betaalbaarheid. Zorgondernemers vinden deze behoeften doorgaans niet in de traditionele pakketten. Die zijn ofwel te groot of de relevante onderdelen zijn niet geïntegreerd”. De betrouwbare basis van SAP Business One en de webbased presentatielaag garanderen een solide en gebruikersvriendelijk pakket. De webbased component zorgt er ook voor dat een kliniek of instelling geen eigen serverpark hoeft in te richten. Deze diensten worden ook door Integer Healthcare aangeboden Dat komt de beheersbaarheid ten goede en zorgt voor een aanzienlijke kostenreductie.

Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland stelt: “We zijn heel blij dat Integer Healthcare BV speciaal voor het middensegment in de medische sector een oplossing op basis van SAP Business One heeft ontwikkeld. Een dergelijke, geïntegreerde en volwaardige oplossing die ook nog eens betaalbaar is, was er namelijk nog niet. We verwachten dan ook dat CareNology een groot succes in de medische markt gaat worden”.

Over CareNology
CareNology ondersteunt onder meer het beheer van de ambulante zorg en met inbegrip van laboratoriumanalyses (LIS – Laboratory Information Systems) en Diagnostic Imaging (RIS – Radiology Information Systems). Daarnaast zijn specifieke add-ons beschikbaar  voor tandheelkunde, dietiek, gynaecologie, plastische chirurgie, urologie, reumatologie, fysiotherapie, optometrie, acupunctuur, chirurgie, psychiatrie, cardioloog et cetera.

CareNology is bestemd voor medische instellingen, zoals (privé)klinieken, kleine ziekenhuizen, revalidatiecentra, diagnosecentra, zorginstellingen en bijvoorbeeld tandartsenpraktijken of praktijken voor fysiotherapie. CareNology ondersteunt alle primaire processen van een kliniek zoals product- en patientregistratie, onderzoekgegevens, workflow, voorraadbeheer en planning, elektronisch patientdossier(HL7), CRM module voor klantcontacten, financiele administratie, personeelsadministratie en planning & control.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen