Reuma Beweegdag 2011

VU medisch centrum
 Bijeenkomst
Reumatologen van VUmc organiseren in samenwerking met Reade (voorheen Jan van Breemen Instituut) en de Stichting Bechterew in Beweging op zaterdag 29 oktober een groots beweegevenement voor reumapatienten. De bekende topsporter Annamarie Thomas, zelf Bechterewpatient, verzorgt de warming-up.

De gehele dag kunt u deelnemen aan verschillende workshops zoals nordic walking, pilates, zumba, yoga, tai chi en tafeltennis. Daarnaast verzorgen reumatologen van VUmc enkele presentaties over de achtergronden van Bechterew, RA, Artrose, SLE (Lupus) of osteoporose waarbij wordt ingegaan op de positieve impact van bewegen. Bovendien is er ook een uitgebreide informatiemarkt waar u terecht kunt voor meer informatie over reuma en bewegen.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan de Reuma Beweegdag kunt u zich online inschrijven via www.reade.nl/sportcentrum . Kijk voor meer informatie ook op Reuma Beweegdag 2011 .
Datum : 29 oktober 2011
Tijd : 10:30 tot 16:00
Locatie : Sporthallen Zuid (Burgerweeshuispad 54) te Amsterdam

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen