Geen blauwalg meer bij Houtribhoek

De waarschuwing van de provincie Flevoland om niet te gaan zwemmen bij de Houtribhoek bij Lelystad is per 11 augustus ingetrokken. Recente metingen wijzen uit dat de blauwalg is verdreven.

Stranden Flevoland
Er geldt nog wel een waarschuwing in verband met blauwalg voor het Almeerderstrand. Bij de overige stranden in Flevoland is de waterkwaliteit goed en kan wel worden gezwommen.

Zwemwatertelefoon

Voor actuele informatie over het zwemwater in Flevoland kunt u bellen met de zwemwatertelefoon 0320-265700 of kijken op www.flevoland.nl en teletekst pagina 725. Mochten er problemen zijn met een bepaalde zwemplek dan worden de inwoners van Flevoland daar zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht via de verschillende media (internet, kranten, radio). Ja

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen