Hardlopen, fietsen of wandelen voor de Hartstichting: Dam tot Dam 2011

Dit jaar heeft de Hartstichting voor het eerst sponsordeelnemers op alle disciplines binnen het Dam tot Dam Weekeinde. Hardlopers, fietsers en wandelaars komen in actie voor de strijd tegen hart- en vaatziekten..
En waarom niet sporten én tegelijkertijd het goede doel steunen? Deelnemers laten zich sponsoren door familie, vrienden en collega’s. Met het sponsorgeld investeert de Hartstichting in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patientenzorg. Zo zorgen wij er samen voor dat het aantal mensen dat (over)lijdt aan hart- en vaatziekten in de toekomst daalt..

Koert Meyer uit Leiden doet dit jaar voor de vierde keer mee aan de Dam-tot-Dam Loop. Koert: “Het is een mooie prestatieloop van 10 Engelse mijl (16 km), met een heel gezellige sfeer. Buiten dat, vind ik het belangrijk iets voor een goed doel te doen. Ik vraag vrienden en bekenden mij te sponsoren. Op deze manier kan ik met mijn sportieve prestatie een bijdrage leveren aan de bestrijding van hart- en vaatziekten. Dit voorjaar heb ik ook meegedaan voor de Hartstichting aan de 10 km op de Leiden Marathon, voor mij een thuiswedstrijd.”

Aanmelden en meer informatie
.De officiele inschrijvingstermijn van de organisatie sluit zondag 28 augustus, maar via de Hartstichting zijn er ook daarna nog enkele startbewijzen beschikbaar.

Wilt u meer weten of u aanmelden? Mail dan naar: [email protected].
Voor meer informatie over de verschillende onderdelen, neem een kijkje op de activiteitenkalender

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen