KNO-artsen St Jansdal starten met spreekuren in Nijkerk

Array

Inwoners van en omgeving kunnen binnenkort dicht bij huis terecht voor een behandeling van een van ziekenhuis .  KNO-artsen Gerben Tjebbes en Robert Bettman gaan vanaf 29 augustus spreekuur houden in gezondheidscentrum Corlaer.Zij zijn daar eens in de twee weken op maandagochtend en vrijdagochtend aanwezig. De toegangstijden voor de KNO-artsen zijn kort en de bereikbaarheid en de parkeergelegenheid bij de polikliniek zijn uitstekend.

KNO-arts Gerben Tjebbes hoopt dat de spreekuren goed benut zullen worden door de inwoners van Nijkerk en omgeving. “Het is prettig dat mensen zodra ze zorg nodig hebben, daarvoor dicht bij huis terecht kunnen. Dit geldt vooral voor ouderen en kinderen. Wij vinden het belangrijk dat de drempel zo laag mogelijk ligt: als je klachten hebt, moet je snel, doelmatig en goed geholpen kunnen worden. Dat maken wij nu ook in Nijkerk mogelijk.”

Keel en neus
KNO-artsen houden zich ondermeer bezig met aandoeningen van de keel, de neus en de oren.

Patienten kunnen er terecht voor onder andere de volgende behandelingen:

  • amandelen knippen
  • verlengen van het tongriempje,
  • afwijkingen in de mondholte en van de speekselklieren.
  • heesheid, slikklachten en brok in de keelgevoel.
  • klachten die veroorzaakt worden door allergie van de bovenste luchtwegen.
  • neuscorrecties en operaties aan de neusbijholten.
  • ingrepen van de oorschelp
  • aandoeningen van de gehoorgang, trommelvlies en middenoor (ontstekingen en slechthorendheid)
  • ouderdomsslechthorendheid
  • evenwichtsklachten, duizeligheid en oorsuizen

Aandoeningen in het hoofd-halsgebied
Minder bekend is dat de KNO-arts ook andere aandoeningen in het hoofd-halsgebied behandelt, zoals gezwellen en huidafwijkingen (onder ander huidkanker), aandoeningen van de speekselklieren, cosmetische vervormingen, zoals flaporen, snurken en slaapapneu en spraak- en taalstoornissen.

Meer informatie over het specialisme KNO in de polikliniek Nijkerk is te vinden op: www.poliklinieknijkerk.nl

Telefonische bereikbaarheid:
Voor een afspraak op de polikliniek KNO in Nijkerk kunt u telefonisch contact opnemen met het afsprakenbureau van St Jansdal:  0341 – 463890 (Afsprakenbureau ziekenhuis Harderwijk)

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen