Website Borstkankervereniging Nederland vernieuwd

Array

Vanaf vandaag heeft Borstkankervereniging Nederland (BVN) een volledig vernieuwde website, www.borstkanker.nl.  De website past bij de huisstijl van BVN en is makkelijker in het gebruik. De volledig vernieuwde homepage geeft een duidelijk overzicht van de rijke inhoud van de website en maakt het eenvoudiger te vinden wat je zoekt.

Drie delen
De website www.borstkanker.nl heeft drie pijlers:
Borstkanker: informatie over borstkanker en alles wat daarmee te maken heeft, de Monitor Borstkankerzorg, de hulpwijzer et cetera
Doe mee: het meest interactieve deel van onze website, met o.a. het forum, oproepen voor medewerking en ervaringsverhalen. Borstkankervereniging Nederland: informatie over onze vereniging, wat wij doen, informatie over en voor onze leden en actieve leden en nog veel meer.
Nieuw
Wat is er zoal vernieuwd aan www.borstkanker.nl?

  • De homepage met een overzicht van de drie pijlers van de site.
  • Op elke pagina staat rechtsboven de knop “stel je vraag”, zodat je altijd een vraag kunt stellen aan BVN.
  • Ook nieuw is de mogelijkheid te reageren op (de inhoud van) een pagina. Je reactie, tip, opmerking, aanvulling of suggestie verschijnt dan onderaan de pagina.
  • Het is nu mogelijk om vanaf elke pagina direct te zoeken: het zoekvenster is altijd zichtbaar in de rechterbovenhoek.
  • Bovenaan het scherm vind je ook altijd een link naar de contactpagina en kun je in één klik terug naar de homepage.
  • De twitterberichten van BVN zijn nu op een aantal pagina’s direct te lezen, kijk voor een voorbeeld eens op de pagina over borstkanker.
  • Onder elk artikel staat een handig lijstje met gerelateerde pagina’s en trefwoorden, zodat je makkelijk meer kunt lezen over een onderwerp.

In de komende weken volgen nog meer verbeteringen: de agenda krijgt een nieuw uiterlijk en wordt makkelijker te gebruiken en ook blijven we de inhoud en indeling van de website steeds verbeteren en aanvullen.

Heb je zelf suggesties? Geef dit door aan de webredactie of reageer onderaan de betreffende pagina op de site.
Veel plezier met het vernieuwde www.borstkanker.nl!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen