Verpleegkundige van het Jaar 2011 moet uitblinken in vakinhoudelijke kennis

Word Nursing Verpleegkundige van het Jaar en maak kans op een reischeque ter waarde van 2000 euro!
Nursing, het grootste vakblad voor verpleegkundigen in Nederland en Vlaanderen, start op 1 september 2011 weer met de Nursing Challenge, een spannende wedstrijd die eindigt in een verkiezing tot Nursing Verpleegkundige van het Jaar. De winnaar gaat naar huis met de hoofdprijs van 2000 euro aan reischeques. Maar dit jaar is er ook een publieksprijs en een speciale prijs voor de bestscorende student verpleegkunde, mbo of hbo. Nursing roept verpleegkundigen in Nederland en Vlaanderen op om de uitdaging aan te gaan! Ga voor informatie én de kennistoetsen naar www.nursing.nl/challenge. De verpleegkundigen die het beste scoren gaan door naar een spannende finaleronde op het Nursing Event op 8 december 2011 in de Reehorst in Ede.
Nursing Challenge
De verpleegkundigen die kans willen maken op de titel Nursing verpleegkundige van het Jaar en de prijzen, moeten in de eerste plaats drie online kennistoetsen met goed gevolg afronden. Dit jaar gaan de toetsen over anatomie en fysiologie, klinisch redeneren en vragen over de verpleegkundige praktijk. De kennistoetsen van de Nursing Challenge zijn zorgvuldig samengesteld door platform voor online zorgcursussen E-Nursing. Verpleegkundigen die deelnemen, krijgen accreditatiepunten bijgeschreven in het Kwaliteitsregister V&V.

 

Verpleegkundige van het Jaar 2010
Vorig jaar werd verpleegkundige Marleen van Dijk-Vonderhorst van ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede door Nursing uitgeroepen tot Nursing Verpleegkundige van het Jaar.


Meer informatie over de Nursing Challenge vind je op nursing.nl/challenge of via twitter @nursingchalleng

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen