Leven vanuit overvloed, niet vanuit tekorten

Array

15 september bijeenkomst in Eindhoven met deskundige Sujith Ravindran uit Canada
Wij zijn opgevoed in economische termen van tekorten. Dit veroorzaakt nu crisissen op zowel zakelijk als emotioneel, juridisch, politiek, persoonlijk en maatschappelijk gebied. Het is echter ook mogelijk te werken en leven vanuit overvloed waardoor die crisissen niet meer kunnen ontstaan. Het verlangt wel dat wij onze denkwijzen en levensinstelling aanpassen. Op 15 september start The STIR Academy, de landelijke en internationale bewustwordingsschool van de stichting Stad van Morgen, een serie bijeenkomsten met workshops voor een ieder die zich eens wil verdiepen in de deze moderne en nieuwe manier van samen leven vanuit een hoger bewustzijn.

De dagen hebben een unieke samenstelling door vanuit de vier invalshoeken van het menselijke bewustzijn, het emotionele, rationele, spirituele en fysieke, het thema aan te bieden. De deelnemer kan op die manier zichzelf uitdagen om via de ene of de andere zienswijze eens een persoonlijk drempeltje te overschrijden. Elk van de invalshoeken wordt meerdere keren gegeven op dezelfde dag door ervaren deskundigen. Zo kan elke deelnemer vanuit hetzelfde dagthema twee of drie verschillende manieren beleven die blijvende indrukken achter laten en uiteindelijk helpen om het leven vol overvloed en onafhankelijke zelfredzaamheid te benaderen.

De academie is een coöperatieve samenwerking tussen bewustzijnsdeskundigen die vauit de stichting Stad van Morgen (www.stadvanmorgen.com) invulling geven aan de structurele verduurzaming van de maatschappij en het bedrijfsleven. Het doel van de verschillende themadagen is om de deelnemers te begeleiden naar een hoger bewustzijn over het eigen menselijke bestaan, de samenleving, de natuurlijke omgeving, verantwoordelijkheden en persoonlijk leiderschap om er op een zinnige wijze mee om te gaan. Vanuit dit hogere bewustzijn kan men uiteindelijk samen gaan werken aan duurzame vooruitgang zonder crisissen dat alle huidige economische beperkingen teniet doet en vervangt met vertrouwen in de toekomst door er zelf verantwoordelijkheid voor te nemen.

De academie biedt elke dag de gelegenheid aan 50 tot 100 deelnemers om dit te beleven samen met ervaren mensen die zelf werken en leven vanuit overvloed. Door de aanwezigheid uit Canada van Sujith Ravindran www.bluetempleacademy.com als één van de dagbegeleiders zal zijn deel in het Engels gehouden worden. Deze dagen zijn geschikt voor zowel voor ondernemers, ambtenaren als particulieren. http://www.the-stir-academy.com/page19.php

Datum: 15 september
Locatie: Eindhoven
Start: 10.00 – Einde: 17.00
Kosten 95,00 euro voor deelname aan alle workshops

Aanmelden? http://www.the-stir-academy.com/page14.php

Andere dagprogramma’s die de academie op dezelfde manier ontwikkelt:
* Veranderen is geen straf (voor mensen die liefst niet willen veranderen)
* Ondernemer van je eigen leven (voor mensen die onafhankelijk willen zijn)
* Doelgericht samenwerken (voor mensen die iets samen willen bereiken)
* Overleven zonder geld (voor mensen die een waardevol leven willen leiden)
enz

De academie is niet geld- maar resultaatgedreven. Wij zijn dan ook op zoek naar sponsoren, samenwerkingspartners en instanties die ons helpen het bereik van de aanpak zo groot mogelijk te maken ook voor degenen die het even niet zo breed hebben en daardoor afgesloten zouden kunnen worden van deelname. Als u samen met ons een dagprogramma wilt ontwikkelen of uitvoeren dan kan dat natuurlijk ook. Hoe meer we samen verantwoordelijkheid nemen voor de maatschappij en onze medemens, hoe beter.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen