Symposium Niet-Aangeboren Hersenletsel in RMC Groot Klimmendaal

Array

Groot Klimmendaal
RMC Groot Klimmendaal en Siza logo joint-venture
RMC Groot Klimmendaal en gehandicaptenorganisatie Siza slaan de handen ineen voor de client met niet-aangeboren hersenletsel. Op vrijdag 7 oktober organiseren we een gezamenlijk symposium over niet-aangeboren hersenletsel. Tijdens dit symposium Beslaan we het hele traject van ziekenhuis via revalidatie naar de uiteindelijke woon- en werksituatie voor mensen met de diagnose niet-aangeboren hersenletsel. Het symposium vindt plaats van 14.00 uur tot 18.00 uur in de Theaterzaal van RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg.

Door het bundelen, delen en uitbreiden van kennis verbinden RMC Groot Klimmendaal en Siza cure en care met elkaar. Zo komt voor onze verwijzer de gehele zorg- en dienstverlening voor de revalidanten met deze diagnose aan bod. Door middel van dit symposium willen wij professionals van ziekenhuizen, verpleeghuizen, woonvormen en revalidatieafdelingen informeren, maar ook huisartsen, jeugdzorg, MEE, therapeuten en andere zorgverleners die zich met behandeling en begeleiding van clienten met NAH bezighouden.

Neem voor meer informatie, het programma en aanmelden een kijkje op de pagina.
Zie het origineel

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen