Pixels tegen Darmkanker op 50 Plus Beurs

Array

Pixels tegen Darmkanker is aanwezig met een stand tijdens de jaarlijkse 50 Plus Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

De jaarlijkse 50 Plus Beurs in Utrecht zal dit jaar zijn van 13 tot en met 18 september. Het thema van de beurs is dit jaar ?je blijft ontdekken.? Bij darmkanker is er veel kennis te ontdekken. Pixels tegen Darmkanker staat dit jaar in hal 9 van de Jaarbeurs met haar actie Stop Darmkanker.

Gedurende zes dagen zijn de professionals van de stichting aanwezig om de kennis rondom darmkanker en het bevolkingsonderzoek bij de bezoekers te vergroten. Dit zal op een bijzondere manier worden gedaan met ondersteuning van audiovisuele materialen en met entertainment. Eén van de doelstellingen van stichting Pixels tegen Darmkanker is het vergroten van de kennis rondom darmkanker.  De stichting doet dit reeds via het darmkankerportaal op de website. Op de 50 Plus Beurs en in het komende jaar zullen deze voorlichtingsactiviteiten op diverse manieren worden vergroot. Samen met diverse andere organisaties, hoopt de stichting het taboe dat er rond darmkanker heerst te doorbreken en mensen sneller de stap naar de huisarts doen.

Wilt u meer weten over de stichting en haar acties? Bekijk de website dan eens op www.pixelstegendarmkanker.nl/ www.stopdarmkanker.nl of neem contact met op via [email protected]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen