Walk for Women brengt 68.000 euro op

Array

Feest aan de finish van sponsorloop in Bloemendaal
Onder grote belangstelling kwamen vandaag de deelneemsters van de Walk for Women over de finish. In Haarlem en omstreken hadden ze in drie dagen totaal 45 kilometer gelopen voor het goede doel: verbetering van de gezondheidszorg voor moeders en kinderen in Tanzania. De opbrengst is bijna 68.000 euro.

“Een geweldig bedrag, waar we bij Cordaid Memisa ontzettend blij mee zijn”, aldus Hanneke Warrink van de Walk for Women. “We hebben nu al van veel vrouwen de toezegging dat ze volgend jaar weer mee willen doen.”

“Wat was dit een topweekend”, aldus een van de deelneemsters. De laatste vijf kilometer van de wandeltocht liepen meer dan 150 vrienden en familieleden van de deelneemsters mee. “Het was feest bij de finish”, aldus een deelneemster. Ruth Jacott, die ook de laatste 5 kilometer meeliep was zó enthousiast dat ze beloofde volgend jaar drie dagen mee te lopen én een optreden te verzorgen.

Voor de hoogzwangere deelneemster Judith Maat stond de saamhorigheid en de energie bovenaan dit weekend. “Die laatste 5 kilometer heb ik voor mijn gevoel nog nooit zo snel gelopen. Ik heb dit weekend echt ervaren als een feestje, waarin het doel wel centraal bleef staan”.

Bron: Cordaid

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen