Bijeenkomst voor mensen met geheugenproblemen in Kapelle

Array

Stichting Welzijn Kapelle
Geheugensteun is een ontmoetingsplaats in de gemeente Kapelle en Reimerswaal voor mensen met geheugenproblemen, dementie, alzheimer, hun partners, familieleden en vrienden. De volgende bijeenkomst is op 22 september 2011 en heeft als thema ‘Veranderende relaties bij dementie’. Spreker Pauline Tazelaar, Emergis
Locatie De Vroone, Kapelle
Aanvang 19.30 – 21.00 uur (ontvangst na 19.00 uur) Toegang Gratis (opgeven is niet nodig)

Bezoek educatieschip ‘De Watervlo”
Op 26 september 2011 ligt educatieschip ‘De Watervlo’ aan het Ponton in Wemeldinge. Het schip is onderdeel van het Nederlands Watermuseum en verzorgt watereducatie in alle hoeken van Nederland. Stichting Welzijn Kapelle mag deelnemen aan een rondleiding op het schip. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen (niet toegankelijk voor rolstoelen). Wilt u een kijkje nemen op ‘De Watervlo’? Schrijf u dan zo snel mogelijk in.

Scootmobielcursus ‘Veilig eropuit’
Op 3 oktober 2011 organiseert Stichting Welzijn Kapelle in samenwerking met de Senioren- en Gehandicaptenraad van een cursus voor scootmobielgebruikers in Zorgcentrum Cederhof. Deelname kost ⬠10,–. Wilt u meedoen? Dan kunt u zich voor 26 september 2011 opgeven.

Breek de maand
Vindt u het fijn om samen met anderen te kletsen en wat te drinken? Kom dan naar ‘Breek de maand’ op 25 september 2011 om 15.00 uur in De Pauw te Kapelle.

Sociaal Café
Op 23 september 2011 van 09.30 uur tot 11.30 uur is er weer een Sociaal Café in De Wemel. De heer Van der Spil komt een presentatie geven over de sociale projecten in Indonesie van de stichting Lovino.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen