Marc4Clean slaaphygiëne maakt korte metten met micro-organismen

Array

Nu ook schone matrassen in de regio Utrecht
Marc la Faille is gestart met het reinigen en onderhoud van matrassen. Zijn werkgebied vanuit Maarssen breidt zich uit met een straal van ongeveer 25 kilometer. Marc is aangesloten bij MatrasCleaner die inmiddels ruim 50 dealers heeft in Nederland. Zijn dienst levert hij aan huis en is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven.

Hoe reinig je echt een matras en is dat nu nodig? Jazeker: met de MatrasCleaner, die een UV-C-lamp bevat, bereik je door de ’hoogfrequentietriller’, dat alle vuildeeltjes losgetrild worden, inclusief talloze heel kleine organismen, o.a. huisstofmijt.

Deze beestjes gedijen vooral goed in matrassen door transpiratievocht en huidschilfers, die wij tijdens het slapen afscheiden. Vooral mensen met een allergie voor huisstofmijt ontwikkelen daardoor vaak veel klachten. Hij is voorzien van een ECARF certificaat, een instituut die opkomt voor de belangen van mensen met een allergie. Na een reiniging met de MatrasCleaner, die uiterlijk het midden heeft tussen een kruimeldief en een stofzuiger, krijgt de matras een hygiene waarborgzegel. Deze gepatenteerde dieptereiniging is uniek in Nederland en nu binnen handbereik in de regio Utrecht.

Marc4Clean Slaaphygiene

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen