Fitter door Fitplus, fitheidstest met beweegadvies

Array

Fitheidstest senioren op 22 oktober in Sportzaal de Populier
Wilt u meer gaan bewegen? Wie weet is Fitplus dan iets voor u! Fitplus is voor mensen vanaf 55 jaar die weinig aan bewegen doen, en die daar verandering in willen brengen. Gemeente Krimpen aan den IJssel, Zwembad de Lansingh en de Sportraad Krimpen biedt in samenwerking met Sportservice Zuid Holland het sportstimuleringsprogramma Fitplus aan. Doelstelling van Fitplus is om in een ontspannen en gezellige sfeer samen met leeftijdsgenoten te werken aan een actieve leefstijl.

Sportstimuleringsprogramma
Het sportstimuleringsprogramma Fitplus is bedoeld voor mensen die niet of weinig sporten en bewegen. Het programma bestaat uit een fitheidstest, een beweegadvies en een bewegingsintroductieprogramma van 12 weken in de gymzaal of het zwembad. Ten slotte wordt het programma afgesloten met een persoonlijk beweegadvies.

Gedurende 12 weken kunt u starten met een gevarieerd introductieprogramma georganiseerd door gymnastiekvereniging KDO en/of door de combinatiefunctionaris van de Sportraad Krimpen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen