Wendy van Dijk geeft in Woerden de aftrap voor Make-A-Wish Day 2013

wendy_van_dijk_sjaaltje-150x200Twaalf kinderen met een levensbedreigende ziekte zien hun droom in vervulling gaan op 16 mei
Op donderdag 16 mei aanstaande, Make-A-Wish Day 2013, worden op één dag maar liefst twaalf wensen vervuld van ernstig zieke kinderen. Zo wil Steven van vier uit Veldhoven heel graag een keertje brandweerman zijn en is het de droomwens van Youri uit Hoogland om Raemon Sluiter de hand te schudden en een balletje met hem te slaan.

Wendy van Dijk, het gezicht van Make-A-Wish, geeft op 16 mei in Woerden om 10.00 uur het officiële startsein voor deze dag. Dit doet zij door samen met Ome Willem (mede ambassadeur Edwin Rutten) en 150 kinderen een vuist te maken voor alle toekomstige wenskinderen. Vervolgens vliegt zij in een helikopter door heel Nederland om de blije gezichtjes vast te
leggen. Het is de eerste keer dat Make-A-Wish Nederland deze dag organiseert om te laten zien hoe belangrijk het is om kinderen met een levensbedreigende ziekte weer kind te laten zijn en geen patiënt.

Fotograaf Heleen Klop Julie (foto met Wendy en Ome Willem) Wendy van Dijk en Ome Willem, beide ambassadeurs Make-A-Wish Nederland, verrassen Julie met haar wensvervulling tijdens de opening van Make-A-Wish Day in Woerden. Julie haar liefste wens: reporter zijn. Make-A-Wish Day is een bijzondere dag want Make-A-Wish Nederland vervult dan maar liefst twaalf wensen van ernstig zieke kinderen. Make-A-Wsh Nederland organiseert deze dag om te laten zien hoe belangrijk het is om kinderen met een levensbedreigende ziekte weer kind te laten zijn en geen patiënt.

Fotograaf Heleen Klop
Julie (foto met Wendy en Ome Willem)
Wendy van Dijk en Ome Willem, beide ambassadeurs Make-A-Wish Nederland, verrassen Julie met haar wensvervulling tijdens de opening van Make-A-Wish Day in Woerden. Julie haar liefste wens: reporter zijn. Make-A-Wish Day is een bijzondere dag want Make-A-Wish Nederland vervult dan maar liefst twaalf wensen van ernstig zieke kinderen. Make-A-Wsh Nederland organiseert deze dag om te laten zien hoe belangrijk het is om kinderen met een levensbedreigende ziekte weer kind te laten zijn en geen patiënt.

Twaalf kinderen, twaalf wensen
Wendy van Dijk: “Nog nooit eerder vervulden we zoveel wensen op één dag. Deze dag laten we heel Nederland meegenieten van de onvergetelijke ervaringen die de wenskinderen beleven. Ik hoop dat mensen geraakt zijn door de blije gezichtjes van de kinderen en er samen met mij voor gaan zorgen dat ook de wensen van ernstig zieke kinderen die de komende tijd bij ons binnenkomen, vervuld kunnen worden”. De wensen lopen uiteen van sushi willen maken tot een stoomtrein
besturen:
1) Annemay, 10 jaar, Ankeveen  Dieren verzorgen in Artis
2) Daan, 13 jaar, Mierlo Sushi maken
3) Dinand, 8 jaar, Harderwijk Stoomtrein besturen
4) Giovanni, 10 jaar, Hellevoetsluis   Naar Londen om in een dubbeldekker te rijden
5) Julie, 13 jaar, Nigtevecht Reporter zijn voor de televisie
6) Lisandro, 4 jaar, Den Haag Bezoek ADO Den Haag stadion
7) Marloes, 15 jaar, Maassluis Genieten van de zon in Portugal
8) Maxime, 4 jaar, Veldhoven Een échte prinses zijn
9) Sabine, 10 jaar, Schalkwijk Paarden verzorgen en door de duinen rijden
10)Steven, 4 jaar, Veldhoven Brandweerman zijn
11) Xena, 13 jaar, Wijhe Stoere verrassingsdag
12)Youri, 10 jaar, Hoogland Tennissen met Raemon Sluiter

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen