De Kraamvogel in Harderwijk is één van drie genomineerden voor de titel Beste Calibris Leerbedrijf Zorg 2011.

Array

Andere genomineerden zijn het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en het Zorg Innovatie Centrum Mondriaan in Heerlen.

Bijgeschoolde kraamverzorgenden
De Kraamvogel is trots op haar nominatie. ‘De nominatie bevestigt dat De Kraamvogel goede kwaliteit kraamzorg levert door professionele, goed ingewerkte en bijgeschoolde kraamverzorgenden. Natuurlijk heeft De Kraamvogel de ambitie om de titel Beste Leerbedrijf Zorg 2011 in de wacht te slepen. Een ieders hulp is daarbij van harte welkom’, melden zij in een persbericht.

Winnaar
Calibris kiest jaarlijks uit een van haar sectoren (Zorg, Welzijn en Sport) het Beste Calibris Leerbedrijf. De sector rouleert jaarlijks. Om in aanmerking te komen voor de titel, moet het stagebedrijf voldoen aan verschillende criteria op het gebied van praktijkleren. De prijs voor Beste Leerbedrijf heeft het Ministerie van OCW in 1996 voor het eerst ingesteld om het leren in de praktijk te stimuleren en onder de aandacht te brengen. De winnaar wordt op 13 oktober bekend gemaakt. Stemmen kan tot 30 september.

bron: Kraamsupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen