Nieuwe en meer spreekuren bij Buitenpoli Havenziekenhuis in Krimpen

Array

Havenziekenhuis
Sinds begin oktober kunnen patienten ook voor het spreekuur Neurologie terecht bij de Buitenpolikliniek van het Havenziekenhuis in gebouw het Facet in Krimpen. Vanaf november wordt het aantal spreekuren voor Cardiologie & Hartfalen uitgebreid en ook wordt dan gestart met spreekuren van Kempenhaeghe, expertisecentrum voor epilepsie en slaapproblemen.

Patienten konden al bij de Buitenpoli terecht voor Interne Geneeskunde, diabetes, Cardiologie & Hartfalen, Urologie, KNO, Geriatrie, Chirurgie en Longgeneeskunde en nu dus ook voor Neurologie, epilepsie en slaapproblemen.  Op donderdag 13 oktober organiseert de Buitenpoli een open dag. Belangstellenden zijn van harte welkom bij de Buitenpoli aan de Patrijzenstraat 59 tussen 10.00 en 15.00 uur. Meer informatie over de open dag leest u op de website van het Havenziekenhuis: www.havenziekenhuis.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen