Borstkankerbijeenkomst op 24 oktober

Array

Havenziekenhuis
Het is weer oktober en dat betekent `borstkankermaand’. De hele maand worden er acties georganiseerd om borstkanker onder de aandacht te brengen. Ook de media maken veel ruimte voor dit belangrijke onderwerp. Het Havenziekenhuis heeft van de Borstkankervereniging opnieuw het roze lintje ontvangen voor de kwaliteit van haar borstkankerbehandeling en organiseert een speciale informatiebijeenkomst over borstkanker op maandag 24 oktober.

Naast stands met informatie en een modeshow zijn er presentaties van verschillende sprekers, onder andere over vermoeidheid bij borstkanker. Belangstellenden kunnen vanaf 11.00 uur terecht bij de stands en het programma van de bijeenkomst start om 14.00 uur in de Bernard Ruyszaal op de vierde verdieping van het ziekenhuis. Inschrijven kan via het Patienten Servicebureau van het Havenziekenhuis, tel 010 404 3 368 of via e-mail: [email protected]

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen