Informatiemarkt borstkanker in OLVG

Array

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis
Donderdag 6 oktober organiseert het OLVG een informatiemarkt over borstkanker. Artsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en andere medewerkers van het OLVG zijn aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden. Bijvoorbeeld over de diagnostiek, begeleiding, behandeling en nazorg bij borstkanker.
Ook externe organisaties zoals Borstkankervereniging Nederland , de stichting Amazones en Re-turn werken na kanker en Goed verzorgd, beter gevoel zijn op de informatiemarktt aanwezig.

Simone Das Dores, klinisch psycholoog van het OLVG, geeft twee keer een lezing over vermoeidheid na kanker. De lezing is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is en vindt plaats om 16.00 uur en 18.30 uur in de Lichtstraat. Aanmelden is niet nodig.

Informatiemarkt Borstkanker
15.00 – 19.30 uur
OLVG, locatie Oosterpark

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen