RugZorgKliniek bestaat 10 jaar en opent vier nieuwe vestigingen

De RugZorgKliniek in Heerenveen bestaat volgende maand 10 jaar. Deze maand opent de kliniek drie nieuwe vestigingen in Friesland en een in de Noordoostpolder. Te weten in Bolsward, Oosterwolde, Leeuwarden en Emmeloord. De RugZorgKliniek is een kliniek voor chiropractie en is opgericht door de heer W.V. Otten MSc. Een chiropractor zoekt en corrigeert beknellingen in het lichaam die de oorzaak zijn van klachten zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn. Bij chiropractie staat de wervelkolom centraal.

Het aantal patienten neemt na tien jaar nog steeds toe. Daarom heeft Otten besloten zijn praktijk uit te breiden met vier nieuwe vestigingen. “Wij willen graag dat elke patient zo spoedig mogelijk bij ons terecht kan, zonder wachtlijsten. Het is moeilijk om in Nederland chiropractoren te vinden, daarom hebben wij drie chiropractoren uit Amerika laten komen met een internationaal erkende opleiding. Zij zullen ons team komen versterken vanaf oktober”, aldus Otten.

Otten werkt zelf in de kliniek in Heerenveen en werd in 2008 verkozen tot chiropractor van het jaar.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen