Open Health Hub

0
472

Open HealthHub is een systeem in de cloud met zorggegevens en -diensten. Zorgverzekeraars, zorgaanbieders, overheden, patienten- en consumentenorganisaties, media- en IT-bedrijven kunnen gemakkelijk nieuwe diensten ontwikkelen met OpenHealthHub. Novay en VGZ bedachten dit b2b-initiatief om de kwaliteit en toegankelijkheid van de gezondheidszorg te verbeteren. Elke partner beschikt met OpenHealthHub over tools die hun eigen doelen snel dichterbij brengen. Het systeem is voorzien van intelligentie die gegevens zelf verrijkt en verbanden leggen mogelijk maakt.

Open Health Hub, is genomineerd voor de publieksprijs van de Accenture Innovation Award. Wil je op Open Health Hub stemmen? Direct op Open Health Hub stemmen kan hier


Bekijk hier de website: Open Health Hub

Vorig artikelWelzijnswerkers protesteren op Coolsingel tegen aanbesteding
Volgend artikelVMCA uit Almere wint ‘VoorGoedeZorg’
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.