Concept Handreiking Artsen en Social Media van KNMG open voor reacties

0
202

Concept Handreiking Artsen en Social Media
De KNMG werkt momenteel aan een Handreiking Artsen en Social Media. Deze handreiking  vormt een aanvulling op de Richtlijn online arts-patient contact, die momenteel wordt herzien.

De KNMG stelt de conceptversie van de Handreiking Artsen en Social Media graag open voor reacties van artsen.

Reageren?
Tot 19 oktober bent u van harte welkom om onze handreiking aan de praktijkbehoefte te toetsen en te reageren op de volgende twee vragen:

  • Heeft u opmerkingen over de handreiking als geheel of over specifieke aanbevelingen?
  • Kunt u voorbeelden aandragen die illustreren dat het gebruik van social media door artsen zinvol is?
Vorig artikelDiana Vermeij potentieel wereldverbeteraar! Stem op haar!
Volgend artikelDepressie verhoogt kans op hartproblemen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.