Dieetmaaltijd bezorgservice ook in Nederland een succes

Array

Maaltijd bezorgservice voor mensen die willen afvallen met complete weekmenu’s zijn in het buitenland al jaren heel populair, maar tot vorig jaar nog niet in Nederland beschikbaar. Diako levert sinds dit jaar ook in Nederland en met succes. “Omdat we de enige leverancier in Nederland zijn die complete weekmenu’s met kant en klare maaltijden thuisbezorgen, vroegen we ons af of we het voor mekaar zouden krijgen goed uit te leggen wat we nu precies doen. Gelukkig blijkt dit geen probleem aangezien onze bestaande klanten zo enthousiast zijn over onze producten dat zij ons graag aanbevelen.” aldus Leonie van Dijk, Diako BV.

Naast het gezondheidsaspect van de volledig gebalanceerde weekmenu’s, is de tijdswinst een belangrijke reden voor het succes van de kant en klare maaltijden van Diako. Dagelijks koken en boodschappen doen bezorgt veel mensen stress en sleur. Door een evenwichtig en gezond alternatief te bieden kan iemand die belang hecht aan gezond afslanken, zonder schuldgevoelens tijd winnen door niet te koken, geen boodschappen meer te doen en geen calorieen of punten te tellen. Meer tijd voor de leuke dingen dus.

Het weekmenu kent vijf eetmomenten per dag, die samen ongeveer 1100 calorieen bevatten. Er zijn 6 verschillende weekmenu’s beschikbaar, waarvan één volledig vegetarisch. Daarnaast zijn er ruim 80 verschillende losse dieetmaaltijden, tussendoortjes en verschillende soorten thee.

Alle gerechten worden na de bereiding door middel van een shock freeze-proces ingevroren, waardoor er een optimaal behoud is van smaak, geur, vitamines en mineralen. De maaltijden zijn 80% voorbereid, de laatste 20% gebeurt tijdens het opwarmen, de groenten blijven hierdoor lekker knapperig en smakelijk. Doordat het shock freeze is ingevroren vindt er geen bederf plaats en blijft de smaak optimaal, er zijn geen kunstmatige stoffen toegevoegd om de maaltijden langer houdbaar te houden.

Voor meer informatie: www.dieetmaaltijd.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen