Genomineerden Psyche Mediaprijs bekend

0
121

Uit de 61 inzendingen voor de Psyche Mediaprijs zijn vijf genomineerden bekend gemaakt. Kanshebbers zijn onder andere de bekende NCRV serie In Therapie, de documentaire Paviljoen 7 en radiodocumentaire De Fiets van de VPRO. Opmerkelijk is dat de commerciele televisie- en radiozenders het weer massaal lieten afweten. Zij hebben ook dit jaar niets ingezonden.

Er waren dit jaar 61 inzendingen voor de Psyche Mediaprijs 2011. Commerciele televisie zenders stuurden geen enkele inzending in. Inzendingen zijn er dit jaar onder andere van de Volkskrant, Trouw, Psychologie Magazine, Esta, Red en Intermediair. Juryvoorzitter en oud-voorzitter van het Fonds Psychische Gezondheid Paul Schnabel (directeur Sociaal en Cultureel Planbureau) noemde de inzendingen weinig vernieuwend. De vijf genomineerden zijn positieve uitzonderingen.

De vijf genomineerden voor de Psyche Mediaprijs zijn: de NCRV serie In Therapie, thema avond Iedereen depressief (VPRO), de documentaire Paviljoen 7 (NCRV), de documentaire Zelfdoding van de EO en de radiodocumentaire De Fiets (VPRO). Op de website www.psychischegezondheid.nl/publieksprijs kunt u meer lezen over de genomineerden. Dat niet alleen, dit jaar is het voor het eerst ook mogelijk om te stemmen op uw favoriet.

Met de Psyche Mediaprijs wordt een journalist of programmamaker beloond die op uitmuntende wijze bijdraagt aan meer openheid en minder schaamte over psychische aandoeningen. De prijs bestaat uit een kunstwerk van Beeldend Gesproken en een geldprijs van 5.000,- euro.

Bron: Fonds Psychische Gezondheid

Vorig artikelDieetmaaltijd bezorgservice ook in Nederland een succes
Volgend artikelBesparingen bij inzet van technologie bij mensen met dementie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.