Blue van VGZ: de nieuwe online no-nonsense zorgverzekering Nieuw product is goedkoop, gemakkelijk en dagelijks opzegbaar

VGZ introduceert vandaag een nieuwe zorgverzekering via internet: Blue van VGZ. Het nieuwe product kenmerkt zich door de no-nonsense uitstraling: geen onnodige extra’s in het pakket, wel een goedkoop product, waarbij gemak voorop staat. Zo is de verzekering dagelijks opzegbaar.

Blue van VGZ is een nieuwe zorgverzekering. Blue profiteert van een grote verzekeraar als VGZ, maar heeft wel een eigen lage premie doordat alles online plaatsvindt. Blue kent geen medische selectie of ingewikkelde pakketten. Blue heeft naast de basisverzekering twee makkelijke aanvullende verzekeringen. Je betaalt hierin niet voor extra services of vergoedingen waar je geen behoefte aan hebt.

Blue van VGZ is een zorgverzekering via internet. Dat betekent dat verzekerden online de verzekering kunnen afsluiten, en ook via internet hun gegevens zelf kunnen beheren in Mijn Blue. Contact met Blue kan via social media als Twitter en Facebook, en bellen en mailen zijn natuurlijk ook mogelijk.

De zorgverzekering van Blue is daarnaast dagelijks opzegbaar met ingang van de eerstvolgende dag van de volgende maand. Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat driekwart van de Nederlanders (zeer) geïnteresseerd is in een regeling waarbij verzekeringen dagelijks opzegbaar zijn (bron: verzekeringssite.nl).

Vandaag start de campagne voor Blue van VGZ. De premie zal later bekend worden gemaakt.

bron: VGZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen