Cardiologie-centrum geopend in Middelburg

Array

Het Cardiologie Centrum Zeeland in Middelburg is gisteren officieel geopend door burgemeester Schouwenaar.
De kliniek was overigens als sinds 14 september van dit jaar van start gegaan. Dit centrum is verbonden aan Cardiologie Centra Nederland, een organisatie van zelfstandige poliklinieken voor hart- en vaatziekten die zich onderscheidt door de poliklinische zorg perfect af te stemmen op de behoeften van de patient en de verwijzer.

Cardiologie Centrum Zeeland is gevestigd aan het Parkveldzicht 27-29 in Middelburg en zal samenwerken met onder andere ziekenhuis ZorgSaam uit Terneuzen. Uitgangspunt is om de beste poliklinische cardiologische zorg aan te bieden met optimale service en persoonlijke begeleiding, waar patienten en verwijzers meteen terecht kunnen.

in het centrum verloopt de cardiologische zorg volgens een uniek concept, waarbij patienten na verwijzing binnen 24 uur terecht kunnen. Alle nodige onderzoeken vinden binnen 2 uur plaats door uiterst bekwame cardiologen en specialisten. Aan het einde van de onderzoeken bespreekt de cardioloog de diagnose met de patient en stelt eventueel een behandelplan op. De patient weet direct waar hij/zij aan toe is. Indien behandeling nodig is, vindt dit ook bij ons plaats bij. Omdat er contracten zijn met alle zorgverzekeraars, betreft het hier uiteraard volledig verzekerde zorg!

Cardiologie Centrum Zeeland is de 9e vestiging van Cardiologie Centra Nederland (CCN). De vestigingen liggen verspreid over het land. Een groot deel van de huisartsen in Nederland verwijst patienten naar CCN.

Lees meer: http://www.persbericht.nu/opening-cardiologie-centrum-zeeland/#ixzz1az9gaXYn

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen