Overname RSR door LZG Group BV

Array

LZG Group BV neemt RSR over, bestaande uit RSR Revalidatieservice BV en RSR Noord BV. De betrokken Ondernemingsraad heeft reeds positief geadviseerd en de aandelentransactie is gemeld aan de vakbonden.

RSR is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen met vestigingen in Silvolde, Nieuwleusen en Arnhem. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ), zorgverzekeraars, het UWV en particulieren worden hulpmiddelen geleverd met alle bijbehorende dienstverlening.

“LZG Group BV is de holdingmaatschappij van de activiteiten van de Louwman Group in de hulpmiddelenmarkt. Met Welzorg is LZG Group al actief in die markt. Met deze toevoeging versterken wij onze positie in de Nederlandse markt. Wij kunnen hierdoor meer voordeel realiseren door de verkregen schaalgrootte en sterke naam van RSR”, aldus Jelle Hassefras, Algemeen Directeur van LZG Group.

“RSR is al jaren een vertrouwde naam in de hulpmiddelenmarkt in Nederland. Om op lange termijn succesvol te zijn is het belangrijk om schaalvoordelen te kunnen realiseren. Door ons aan te sluiten bij LZG Group, creeren wij een win-win situatie voor alle betrokkenen. RSR blijft een zelfstandige positie behouden, en daar waar nodig krijgen we door het verenigen van alle aanwezige kennis en kunde een unieke positie, die in Nederland zijn weerga niet kent!”, besluit een enthousiaste Sicor Smits, Algemeen Directeur van RSR.

LZG Group en RSR doen geen mededelingen over de hoogte van het overnamebedrag

bron: ANP Pers Support

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen