Informatiemiddag over Longkanker

Array

Sint Franciscus Gasthuis
Op dinsdag 8 november 2011 organiseert het Sint Franciscus Gasthuis een informatiemiddag over longkanker. Deskundigen van het ziekenhuis en GGZ Delfland geven informatie over verschillende aspecten waarmee longkankerpatienten en hun naasten te maken kunnen krijgen na de diagnose.

Programma
Tijdens de informatiemiddag geven diverse deskundigen uitleg en beantwoorden zij vragen. Dr. Hans in t Veen, longarts, vertelt over de diagnose en behandelingsmogelijkheden van longkanker. De psychische gevolgen van de ziekte worden uitgelegd door Anne Martine van de Graaf, gezondheidspsycholoog GGZ Delfland. Tenslotte vertelt Janny Salomé, nurse practitioner oncologie, over omgaan met vermoeidheidsklachten. Tussen de lezingen door hebben bezoekers de gelegenheid diverse informatiestands te bezoeken. De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in het Amphitheater van het Sint Franciscus Gasthuis

Aanmelden
Op de website www.sfg.nl/longkankerbijeenkomst vindt u meer informatie over de sprekers en het programma van de informatiemiddag. Aanmelden is gewenst en kan via de website of telefonisch via het Patienten Service Bureau, via telefoonnummer 010 461 6700. Deelname aan de informatiemiddag is gratis.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen