Workshops en praktijkexpedities Werken met zorgzwaartepakketten

Werkzaam bij een organisatie in de langdurige zorg en behoefte aan ondersteuning bij het opstellen of berekenen van bijv. formatieplanning, budgettering of stuurinformatie? Volg kosteloos een workshop of praktijkexpeditie, u ontvangt praktische handreikingen en leert van elkaar.

Workshops
De workshops zijn bedoeld voor medewerkers van organisaties die bezig zijn met de invoering van ZZP’s en verder kijken dan alleen de technische implementatie. Tijdens een workshop van een dagdeel krijgt u praktische informatie en tips, waarmee u direct aan de slag kunt. Nieuwsgierig naar de precieze inhoud van de workshops? Lees het verslag van de workshops Budgettering afstemmen op ZZP’s en Cultuur: medewerkers begeleiden en inspireren. Workshops vinden plaats in Utrecht.

Praktijkexpedities
Bij een zorgorganisatie op locatie nemen de deelnemers een concreet praktijkvoorbeeld onder de loep. U kijkt naar de belangrijkste keuzemomenten en kritische succes- en faalfactoren. De leermomenten worden besproken en u wisselt onderling ervaringen uit. Geïnspireerd en voorzien van de nodige tips gaat u weer naar huis. De praktijkexpedities besteden ook aandacht aan actuele ontwikkelingen rondom ZZP’s en de gevolgen van het convenant dat de staatsecretaris van VWS op 5 september sloot. Een expert van Werken met ZZP’s is aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Meld u via www.werkenmetzzps.nl aan voor één of meerdere workshops en praktijkexpedities.

Recente artikelen