E.ON zet zich in voor Wintertijd Challenge

Energieke deelname goed voor gezonde spieren
In één seconde 10 kilometer hardlopen, 50 baantjes zwemmen of 25 kilometer schaatsen? In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober is het mogelijk. Dan vindt de eerste Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge plaats in sport- en recreatiegebied Genneper Parken in Eindhoven. Energiemaatschappij E.ON, enthousiaste partner van spieren voor spieren, levert naast een geldelijke ook een flinke fysieke bijdrage aan dit evenement. De Wintertijd Challenge is een unieke nachtelijke sportbeleving, waarbij deelnemers tijdens de wisseling van zomertijd naar wintertijd een buitengewone sportprestatie leveren. Bovendien worden gezonde spieren ingezet voor kinderen met een spierziekte.

Met een team dat uitkomt op alle onderdelen is het enthousiasme groot onder de medewerkers van E.ON. Zij zullen zich allemaal in het zweet werken om de Wintertijd Challenge tot een groot succes te maken en op die manier aandacht te vragen voor kinderen met een spierziekte. Het is overigens niet de eerste keer dat E.ON zich hard maakt voor Spieren voor Spieren. In 2010, tijdens de Spinning voor Spieren Marathon, werd ook een aanzienlijk bedrag aan Spieren voor Spieren gedoneerd.

“Dat medewerkers van E.ON zich naast de geldelijke sponsorbijdrages ook fysiek inspannen voor onze organisatie is natuurlijk geweldig”, aldus Jasper Hunting, manager Sponsoring en evenementen binnen Spieren voor Spieren.“Daarnaast roepen ze via het E.ON klantenmagazine ook consumenten op om mee te doen aan de Wintertijd Challenge. Op deze manier is het niet alleen maar een kwestie van geld maar wordt er daadwerkelijk bijgedragen aan een stukje bewustwording. Wij zijn E.ON hier uiteraard erg dankbaar voor”.

Wintertijd Challenge
De Wintertijd Challenge biedt de keuze uit drie sporten; hardlopen, zwemmen en schaatsen. Alle onderdelen vinden plaats binnen sport- en recreatiegebied Genneper Parken in Eindhoven. Deelname kan in teams van vijf personen of individueel. Middels het aanmaken van een eigen actiepagina worden deelnemers aangemoedigd om extra sponsorgeld op te halen voor de stichting.

Spieren voor Spieren
De Wintertijd Challenge is een sportief evenement van de Stichting Spieren voor Spieren, waarbij op ludieke wijze aandacht wordt gevraagd voor de 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland. De Wintertijd Challenge vindt plaats in de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober 2011. Van 2:00:00 (zomertijd) tot 2:00:01 (wintertijd) loopt, zwemt of schaatst men onvoorstelbare records in één seconde en draagt men bij aan de verbetering van de kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte. Om warm aan de start te verschijnen wordt er om 01:00 uur een gezamenlijke warming-up verzorgd onder leiding van Louis van Gaal.

Over E.ON
E.ON AG is een beursgenoteerd energiebedrijf met meer dan 26 miljoen klanten in 30 landen. E.ON heeft meer dan 85.000 medewerkers en rapporteerde over 2010 een omzet van ruim € 92 miljard. E.ON Benelux produceert en levert elektriciteit, warmte en gas aan zowel particuliere klanten als de zakelijke markt. Het bedrijf heeft circa 1910 MW opgesteld vermogen in Nederland. In Nederland zijn de centrales van E.ON Benelux gesitueerd in de provincie Zuid-Holland, het economisch hart van Nederland. Tevens heeft E.ON Benelux centrales in Belgie met een opgesteld vermogen van circa 940 MW, te weten in Vilvoorde (Brussel) en in Langerlo (Genk). Het hoofdkantoor van E.ON Benelux bevindt zich in Rotterdam.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen