Team Kies de aanval feliciteert andere finalisten met winnen Academi.

Tijdens een zenuwslopende finaledag, gisteren in de Stadgehoorzaal in Leiden, haalde het team `Leve DNA!’ nipt de eindstreep niet. Van de drie finalisten won team Antibiotica Gezocht! de juryprijs. Het winnende team kan de prijs van maar liefst 100.000 euro besteden aan het onder de aandacht brengen van wetenschappelijk onderzoek aan een breed (Nederlands) publiek.

De winnaar van de publieksprijs Brein in Beeld mag een televisie-uitzending vullen van het publiekswetenschappelijk programma Labyrint (VPRO).

Het team o.l.v. dr. Ken Kraaijeveld, DNA-onderzoeker bij de afdeling Humane Genetica feliciteert de prijswinnaars met hun overwinning en bedankt iedereen die heeft meegewerkt en/ of heeft gestemd voor steun aan Leve DNA!

bron: LUMC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen