Voorlichtingsbijeenkomst Syndroom van Sjögren

Array

Medisch Centrum Alkmaar
De Nationale Vereniging Sjögren en de afdeling dermatologie/flebologie van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houden op dinsdag 1 november een voorlichtingsbijeenkomst voor patienten met het Syndroom van Sjögren en hun naasten. De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur in de Pieter van Foreestzaal (015), ingang Metiusgracht, van MCA.

Spreker
De heer dr. G.A. Stumpenhausen, dermatoloog/fleboloog in MCA, verzorgt een presentatie over ‘Huidveranderingen bij sjögrensyndroom’. Zo geeft hij algemene informatie over het ziektebeeld, de behandeling en mogelijkheden hoe met de aandoening om te gaan. Na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen. Het Syndroom van Sjögren is een bijzondere vorm van reuma.

Aanmelden
Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patientenvoorlichting van MCA, telefoon (072) 548 3500.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen