Gratis “Help bij Nood App” voor heel Nederland

Vanaf nu is de landelijke Help bij Nood App gratis te downloaden in de App Store. De Help bij Nood App zorgt ervoor dat u alle belangrijke gegevens bij de hand hebt als u, of iemand in uw buurt, in een noodsituatie verkeerd.
Het idee voor de Help bij Nood App werd een jaar geleden geboren toen hulpverleners bij een ernstig ongeval moeite hadden met het vaststellen van de identiteit van de betrokken slachtoffers. Na uitvoerig marktonderzoek en gesprekken met o.a. politie, medici en diverse belangenorganisaties, is de Help bij Nood App tot stand gekomen.De Help bij Nood App biedt hulpverleners alle informatie die zij nodig hebben om u zo snel en accuraat mogelijk te kunnen helpen. In de Help bij Nood App kunt u bijvoorbeeld aangeven welke medicijnen u gebruikt. Ook andere belangrijke medische gegevens, zoals een donorcodicil, eventuele ziektes en allergieen kunnen in de App worden opgeslagen. 

Met 1 druk op de knop kunt u gemakkelijk de hulp van 112 of vrienden en familie inroepen als u in nood bent. Bijvoorbeeld bij een ongeluk of overval. Deze, door u geselecteerde, personen ontvangen dan een nood SMS met uw GPS locatie, zodat zij direct naar u toe kunnen komen. Een veilig gevoel als u weet dat er mensen voor u in actie komen.

Wat maakt de Help bij Nood App uniek?
Geen enkele App brengt alle belangrijke functies bij elkaar zoals de Help bij Nood App dat doet. Naast het feit dat u snel en met de locatiegegevens uw naasten kunt informeren, heeft u ook altijd een overzicht van uw belangrijkste (medische) gegevens bij de hand.

Vul de App aan met gegevens van uw auto-, pechhulp- en zorgverzekering. Dan hoeft u nooit meer te zoeken naar klant- en polisnummers. Met deze App is het tevens mogelijk om een politiebureau, ziekenhuis of huisarts bij u in de buurt te vinden. Een handige en onmisbare App voor iedereen die met een veilig gevoel op weg wil gaan. Dit en meer maakt Help bij Nood dé Help App van Nederland.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates? Meer informatie vindt u op www.helpbijnood.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen