Celia Noordegraaf, JBZ, finalist verkiezing Communicatieman/vrouw 2011

Array

Celia Noordegraaf, clustermanager Marketing&Communicatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is door naar de finale van de verkiezing van Communicatieman/vrouw van het Jaar 2011. Zij is een van drie communicatieprofessionals die door de jury is geselecteerd voor deze prestigieuze prijs.

De beroepsvereniging voor communicatie Logeion wil, in samenwerking met Communicatie, de personen achter aansprekende prestaties in het communicatievak belonen met de titel Communicatieman/vrouw van het Jaar. De prijs wordt uitgereikt aan een Nederlandse communicatieprofessional die een aansprekende prestatie op het gebied van communicatie heeft geleverd.

Uit de door de selectiecommissie opgestelde shortlist van tien kandidaten koos de jury de volgende drie finalisten. :

  • Celia Noordegraaf omdat zij als clustermanager Marketing en Communicatie Jeroen Bosch Ziekenhuis op creatieve wijze communicatie als verbindende factor weet in te zetten.
  • Eric Heres, Directeur Group Communications & Brand Management Eureko/ Achmea, vanwege de degelijke inrichting van de corporate communicatie functie binnen Eureko/ Achmea.
  • Joop Veen, Directeur Communicatie Ministerie van Defensie omdat het van oorsprong gesloten instituut door betere regie op de communicatie transparanter is geworden.

Op 1 december vindt de verkiezing plaats in de MTV-studio’s in Amsterdam. De finalisten houden daar onder toeziend oog van de jury en meer dan 250 communicatieprofessionals een presentatie. De jury bepaalt uiteindelijk, met de stem van het publiek, de winnaar. Binnenkort kan er op de website www.logeion.nl gestemd worden op de kandidaten.

Bron: JBZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen