Stichting zorgchalet geeft de mantelzorger één welverdiende vakantie kado!

Array

Stichting Zorgchalet weet als geen ander hoe belangrijk het is dat er mantelzorgers zijn. Zonder hen zouden veel mensen een minder prettig bestaan hebben. Stichting Zorgchalet zet zich in om mindervalide mensen een fijne vakantie te bezorgen. Ter gelegenheid van “de dag van de mantelzorg” willen wij graag de mantelzorger die werkzaamheden verricht bij een mindervalide persoon het zorgchalet een weekend gratis aanbieden.

Om kans te maken op dit geweldige weekendverblijf kunt u op de website www.stichtingzorgchalet.nl uw gegevens invullen. De sluiting is op zondag 20 november om 24:00 uur. De trekking vindt plaats op 21 november om 19:00 uur door de voorzitter van de stichting en wordt kenbaar gemaakt op de website. De winnende mantelzorger wordt persoonlijk geïnformeerd.

Het 6-persoons zorgchalet staat op De Kurenpolder Recreatie aan de rand van de Brabantse Biesbosch, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien zoals één slaapkamer met twee elektrisch bediende hoog/laag bedden, één mobiele tillift, volledig aangepaste badkamer met ligbad + wegklapbare douchebrancard, aparte douche met douchestoel, toilet met opklapbare beugels, onderrijdbare wastafel. Één slaapkamer met een stapelbed en één slaapkamer met twee boxsprings. De woonkamer heeft een ruime eet- en zithoek. De keuken is luxe ingericht met vaatwasser, combi-oven, koel-/vrieskast, gaskookplaat en overige keukengerei.

Stichting zorgchalet heeft De Kurenpolder speciaal uitgekozen want het vakantiepark voldoet aan alle eisen van de stichting. Ook de ligging van De Kurenpolder speelde hierin een belangrijke rol. De gemeente Werkendam, Biesbosch, land van Heusden en Altena en de omliggende plaatsen hebben veel te bieden voor een geslaagde vakantie.

De bouw van het eerste zorgchalet in na de bouwvak van start gegaan. Het bedrijf Toptotaal uit Kootwijkerbroek is één van de drie chaletbouwers die op De Kurenpolder een chalet mogen plaatsen. Het Zorgchalet is duurzaam gebouwd en goed geïsoleerd en volledig afgewerkt met kwalitatief goede materialen. Toptotaal heeft al veel ervaring opgedaan in het zorgsegment. Zo heeft het bedrijf al meerdere zorgchalets en mantelzorgchalets gebouwd.

Om de sfeer van het zorgchalet en de omgeving te proeven kunt u alvast een kijkje nemen op onze website www.stichtingzorgchalet.nl

Zorgeloos op vakantie! is het motto van Stichting Zorgchalet en u als mantelzorger verdient dat!

Volg ons op www.twitter.com/zorgchalet en www.facebook.com/zorgchalet

Recente artikelen