Medisch specialisten kiezen samenwerking Movir

Array

VVMS-voorzitter Milco Linssen en Movir-directeur Louis van Drunen ondertekenen het convenant

Op 10 november 2011 hebben de vereniging vrijgevestigd medisch specialisten (VVMS) en arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Onderdeel van dit convenant is een 10% premiekorting voor de leden van de VVMS.
De samenwerking tussen beide partijen houdt in dat vrijgevestigd medisch specialisten vanaf 1 januari 2012 een premiekorting op het reguliere tarief ontvangen van 10% wanneer zij lid zijn van de VVMS. Deze regeling is vanaf 21 november ook al verwerkt in de offerteprogrammatuur van Movir voor verzekeringsadviseurs.

De VVMS is opgericht in september 2011. Voorzitter Milco Linssen: “De VVMS staat voor behoud van zeggenschap van de medisch specialist. Het is de medisch specialist die zorg efficienter kan maken, daarvoor is zeggenschap de sleutel. Wij willen het recht op zelfstandige beroepsuitoefening borgen. Ook het behartigen van de zakelijke belangen hoort daarbij. Daarin past deze samenwerking met de arbeidsongeschiktheidsspecialist Movir heel goed.”

De VVMS besteedt op haar website www.vvms.nl aandacht aan de samenwerking met Movir en er worden gezamenlijke activiteiten ontplooit voor de leden. Speerpunt is ook hier de zakelijke aspecten van het ondernemerschap voor de medisch specialist.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen