Nationale meldweek patiëntveiligheid eerstelijn 2011

Zorg voor Veilig en IQ healthcare organiseren,  in samenwerking met vele eerstelijnsberoepsorganisaties, de nationale meldweek patientveiligheid eerste lijn 2011.  Dit is de tweede keer dat de meldweek wordt georganiseerd. In deze meldweek kunnen alle eerstelijnsberoepsbeoefenaars voorkomende incidenten in de zorg melden via een anoniem digitaal meldsysteem. De meldweek 2011 is van maandag 14 november tot en met zondag 20 november 2011

Meer informatie over de meldweek 2011 is te vinden in het menu hierboven. In de meldweek kunt u straks via www.meldweek2011.nl uw incident eenvoudig en digitaal melden. Ook is het rapport van de meldweek van 2010 nog terug te lezen op deze site. Indien u nu al aan de slag wilt gaan met het melden van incidenten in uw praktijk kijk dan eens op http://www.zorgvoorveilig.nl/informatie-vim-digitaal.

Zorg voor Veilig en IQ healthcare organiseren, in samenwerking met vele eerstelijnsberoepsorganisaties, de nationale meldweek patientveiligheid eerste lijn 2011. Dit is de tweede keer dat de meldweek wordt georganiseerd. In deze meldweek kunnen alle eerstelijnsberoepsbeoefenaars voorkomende incidenten in de zorg melden via een anoniem digitaal meldsysteem.

Om een meldformulier in te vullen, ga naar “Hier uw incident melden “.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen