Dental App bij laatste tien finalisten B2B App Award

DM Creatieve Communicatie is doorgedrongen tot de tien finalisten bij de B2B App Award, een verkiezing voor de beste zakelijke apps voor smartphones en tablets. Het Haarlemse communicatiebureau heeft de verkiezing gehaald met een iPhone app voor Vertex Dental, een leverancier van tandheelkundige materialen.

Aan de verkiezing van de B2B App Award nemen veel grote en bekende bedrijven deel. Vertex Dental heeft DM Creatieve Communicatie in de arm genomen om het tandheelkundige laboratoria gemakkelijker te maken materialen te bestellen. De app is ook inzetbaar voor het volgen van nascholingen via Youtube en voor het automatisch vinden van de dichtstbijzijnde distributeur. Verder bevat de app een corporate film van het bedrijf. Al eerder had Vertex Dental de communicatie met haar afnemers eenvoudiger gemaakt via QR-codes waarmee artikelen kunnen worden gescanned.

Helemaal als een verrassing komt de nominatie niet, constateert Marco Mok van DM Creatieve Communicatie. “We zijn een bureau dat gespecialiseerd is in het maken van zakelijke websites en apps. Dat doen we voor een brede groep van opdrachtgevers, waaronder ook bedrijven in de farmasector. We maken zowel apps voor het iOS, het besturingssysteem van Apple, als voor Android.”

Meer informatie over DM Creatieve Communicatie is te vinden op www.dmhaarlem.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen