Twitterspreekuur voor Zevenheuvelenlopers

0
219

Vragen over de laatste voorbereidingen op de Zevenheuvelenloop of een sluimerende hardloopblessure? Stel ze aan de sportarts tijdens het Twitterspreekuur Zevenheuvelenloop. Sportzorg.nl organiseert samen met de sportartsen van het Sport Medisch Centrum Maartenskliniek (SMC), CWZ Sanasport en SMA Seneca uit Nijmegen op woensdag 16 november van 19.30 tot 20.30 uur een gezamenlijk Twitterspreekuur met als thema ‘Hardlopen en de Zevenheuvelenloop’.

Aanleiding voor het Twitterspreekuur is de Zevenheuvelenloop van 20 november. Sportarts Prashant Komdeur van het SMC Maartenskliniek: “Via het Twitterspreekuur kunnen hardlopers vragen stellen over bijvoorbeeld pijn of klachten die opspelen tijdens het lopen. Wij geven de deelnemers aan de Zevenheuvelenloop graag waardevolle tips en adviezen waar ze tijdens de loop voordeel van hebben. Ook hardlopers die 20 november niet meelopen of die juist net begonnen zijn, kunnen natuurlijk met hun loopvragen bij ons op Twitter terecht. Bijvoorbeeld vragen over het voorkomen van blessures, het nut van een sportmedisch onderzoek of het sporten met een chronische aandoening.”

Het Twitterspreekuur vindt plaats op woensdagavond 16 november van 19.30 tot 20.30 uur. Namens het SMC Maartenskliniek zitten sportartsen Els van den Eede en Prashant Komdeur klaar voor het beantwoorden van de vragen op @Sportzorg. Gebruik de hashtag #Sportzorg om je vragen te twitteren.

Bron: Maartenskliniek