Avondseminarie HIV therapie

Array

De Dienst Hiv-, Aids- & Soa-zorg van het Instituut voor Tropische Geneeskunde organiseert een avondseminarie op  donderdag 15 december 2011 met als onderwerp: “Hiv & hiv-therapie anno 2011”.

Het seminarie brengt feedback en highlights van de belangrijkste hiv/aids-conferenties van 2011. Het is vooral bedoeld voor mensen die in de praktijk met hiv-bestrijding bezig zijn, maar u bent eveneens van harte welkom.
Het seminarie gaat door in het auditorium van het Instituut voor Tropische Geneeskunde, Nationalestraat 155 Antwerpen, op donderdag 15 december, van 20.00 tot 22.00 uur.
Deelname is gratis, maar inschrijven nodig. Contactpersoon en inschrijvingen: mevr. Geert De Greef, [email protected] . Tel 03 247 64 42.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen