Bert Koster is de nieuwe interim manager Zorg

0
326

Bert Koster is de nieuwe interim manager Zorg. Hij volgt daarmee Leen Goemans op die naar zorgverzekeraar Achmea vertrekt.  
Goemans werkte ruim zes jaar voor de NVZ, waarin hij zich onder andere met de bekostiging van ziekenhuiszorg bezig hield. Hij heeft veel voorbereidend werk verzet voor het onlangs afgesloten Bestuurlijk Hoofdlijnenakkoord.
Op 28 november begint Leen Goemans als regiomanager zorginkoop ziekenhuizen bij Achmea.

Zijn opvolger is begin deze maand bij de NVZ gestart. Bert Koster heeft jarenlange ervaring als manager, eerst binnen de rechterlijke macht en daarna in diverse functies in met name academische ziekenhuizen.

Bron: NVZ

Vorig artikelOvergewicht levert voordeel op
Volgend artikelVeiling bij BVA-Auctions voor Stichting Heartbeat
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.