VGZ introduceert Slaap Lekker-app op Androidmarkt

Array

Heb je wel eens last van slapeloosheid? Zo erg dat het misschien wel invloed heeft op je werk? Of dat je er suf van bent of fysieke klachten aan overhoudt? Niet kunnen slapen kan soms tot grote gevolgen leiden.

Gratis hulp voor het slapen
Zorgverzekeraar VGZ heeft speciaal hiervoor Slaap Lekker ontwikkeld. Dit is een gratis applicatie voor iedereen die last heeft van slaapproblemen. Gemiddeld heeft één op de drie Nederlanders last van deze klachten: van een incidenteel nachtje wakker liggen tot chronische slapeloosheid.

Tips voor het slapen
VGZ helpt je met Slaap Lekker je slaapproblemen in kaart te brengen. Het is een programma dat je kan helpen wanneer je moeite hebt met in- of doorslapen of bij problemen met het dag- & nachtritme. In de applicatie krijg je praktische opdrachten, tips en coaching om je slaapklachten te verminderen. Ook kun je een slaapdagboek bijhouden. Je kunt je ervaring met deze app en de resultaten die je boekt via social media delen.  Download hier de app.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen