Stichting Zorgchalet maakt winnaar van de “Dag van de Mantelzorg” bekend !

0
405

Stichting Zorgchalet heeft ter gelegenheid van de ‘Dag van de Mantelzorg’ een speciale actie opgezet. Alle mantelzorgers die bij mindervalide personen werkzaamheden verrichten, konden van 10 tot en met 20 november hun gegevens invullen op de website om zo kans te maken op een weekend in het zorgchalet. Voorzitter Jolanda Norbart heeft uit alle inzendingen één winnaar getrokken. Familie De Ridder uit Driebergen is de gelukkige winnaar van een weekend in het zorgchalet. Wij willen hierbij alle deelnemers bedanken voor hun deelname aan deze actie.

Het zorgchalet staat op een prachtig recreatiepark aan de rand van het nationaal park de Biesbosch. Stichting Zorgchalet heeft dit park speciaal uitgekozen gezien de goede faciliteiten en de vele activiteiten waarvan u gebruik kunt maken. De Kurenpolder Recreatie ligt vrij centraal en biedt een goed vertrekpunt voor leuke uitstapjes. De Biesbosch kunt u op verschillende manieren ontdekken. Er zijn diverse rondvaarten die ook rolstoel toegankelijk zijn en tevens kunt u zelf een bootje huren om bevers te spotten. In de Biesbosch zijn verschillende burchten die u van dichtbij kunt bewonderen.

Ook in de regio zijn tal van mogelijkheden om er op uit te trekken, want u zit op korte afstand van de Efteling, de Loonse en Drunense Duinen of u gaat leuke plaatsen bezoeken zoals Werkendam, Het land van Heusden en Altena, Gorinchem, Oosterhout, of Geertruidenberg. Op de website www.stichtingzorgchalet.nl vind u meer informatie over deze mogelijkheden.

Het 6-persoons zorgchalet is ruim van opzet en biedt voor mindervalide mensen een zorgeloze vakantie. Er is een mobiele tillift aanwezig en de badkamer is voorzien van bad met douchebrancard, aparte douche met losse douchestoel, toilet met beugels en een onderrijdbare wastafel. Op de website kunt u de foto’s van het zorgchalet bekijken. Heeft u interesse om in het zorgchalet op vakantie te gaan, neem dan gerust contact met ons op via ons emailadres info@stichtingzorgchalet.nl.

Wij verwelkomen u graag !