Opleiding heelkunde VUmc voor 5 jaar erkend

VU medisch centrum
De Medische Specialisten Registratie (MSRC) heeft de opleiding heelkunde VUmc erkend voor een periode van 5 jaar: van 10 december 2011 tot 10 december 2016. Deze nieuwe erkenning is op basis van de MSRC-visitatie die begin september plaatsvond. Die vindt iedere twee jaar plaats. Daarom is het zo bijzonder dat de opleiding nu een erkenning voor 5 jaar heeft gekregen. Daaruit blijkt de kwaliteit van de opleiding heelkunde VUmc en het vertrouwen van de MRSC in deze opleiding!

De erkenning van de MRSC betreft de opleiding heelkunde en de differentiaties gastro-intestinale chirurgie, traumatologie, vaatchirurgie, chirurgische oncologie, longchirurgie en kinderchirurgie. Opleider is dr. Donald (D.L.) van der Peet en plaatsvervangend opleider prof.dr. Jaap (H.J.) Bonjer, hoofd van de afdeling heelkunde. Komende periode gaat de opleiding heelkunde VUmc werken aan de structuur en verdere complementering van het portfolio van de opleiding.

Bron: VUmc

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen