Kwaliteitskeurmerk ZKN voor Medisch Centrum Waalre én Centrum Mondzorg Waalre

Array

Medisch Centrum Waalre en Centrum Mondzorg Waalre hebben allebei het ZKN kwaliteitskeurmerk behaald. Centrum Mondzorg Waalre is hiermee het eerste tandheelkundige centrum in Nederland dat dit keurmerk in ontvangst heeft mogen nemen.

ZKN keurmerk

Het ZKN keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) garandeert dat Medisch Centrum Waalre en Centrum Mondzorg Waalre voldoen aan de strenge eisen die ook in de reguliere ziekenhuizen worden gehanteerd. Onderdelen als infectiebeleid, kennis- en kwaliteitsniveau van het medisch personeel, nazorg, wachttijden en veiligheid van de apparatuur zijn enkele van de vele punten die jaarlijks worden gecontroleerd.

“Het garanderen van korte wachttijden, behandelingen op maat, een persoonlijke benadering en kwalitatieve zorg zijn doelen die voor beide centra opgaan. Deze doelen behaal je niet met een goed uitgerust en prachtig pand alleen. Het is uiteindelijk aan het voltallige team om ervoor te zorgen dat de patient zich te gast voelt en dat deze tevreden naar huis gaat”.  Henk Eijsbouts, implantoloog en eigenaar QUOLE.

Beide klinieken bevinden zich in hetzelfde “QUOLE” gebouw, gelegen op Bedrijvenpark Het Broek waar op 2 december de kwaliteitskeurmerken in ontvangst zijn genomen door Henk Eijsbouts (Directeur QUOLE) en Yvette Bloemen (Manager Medische Zorg).

Om ervoor te zorgen dat top organisatie en kwaliteit gehandhaafd blijven krijgen de klinieken jaarlijks een hertoetsing waarbij alle processen opnieuw worden beoordeeld. Zo behoudt het keurmerk haar waarde als kwaliteitskeurmerk voor behandelaar, patient, huisarts en zorgverzekeraar.

Medisch Centrum Waalre

Met de specialisaties orthopedie, plastische chirurgie, dermatologie en algemene chirurgie biedt Medisch Centrum Waalre verzekerde en onverzekerde medisch specialistische zorg, poliklinisch en indien operatie nodig is, in dagbehandeling of met een overnachting.

“Met uitzondering van de plastische chirurgie vallen alle behandelingen bij Medisch Centrum Waalre onder verzekerde zorg. Een patient hoeft dan ook niet bang te zijn voor extra kosten bij bijvoorbeeld een avondconsult bij de dermatoloog, of een operatieve behandeling aan de pols”, Yvette Bloemen, manager medische zorg Medisch Centrum Waalre.

Centrum Mondzorg Waalre

De volledige tandheelkundige zorg in zijn volle breedte en met hoogste kwaliteit is te vinden bij Centrum Mondzorg Waalre. Met een zeer groot team van geregistreerde ervaren tandartsen, implantologen, mondhygienisten en assisterend personeel kan een groot pakket aan tandheelkundige behandelingen aanbieden. Van de reguliere controle voor het gehele gezin tot zeer uitgebreide rehabilitaties met implantaten

 

Recente artikelen